16 nov. 2019

Analiza SEO Gratuita

Analiza seo gratuita prin platforma ArtWeb :

Analizati instantaneu problemele site-ului dvs. din punct de vedere al serviciilor de analiza SEO gratuita on page si organic.
Executati analize nelimitate pe cele mai puternice servere ale noastre. Rapoartele stocate faciliteaza vizualizarea progreselor si a lucrarilor din trecut.

Întelegeti-va profilul prin analiza SEO al concurentilor Comparatii SEO alaturi de pâna la 5 concurenti. Vedeti cum se poate îmbunatati SEO dvs. împotriva concurentei.

Toate instrumentele chiar la îndemâna. Cu un singur clic rapid, puteti vedea cum merge site-ul dvs. Tabloul de bord ofera acces instantaneu la rapoarte, monitoare si instrumente de analiza.
Un instrument strategic care analizeaza valorile SEO ale diferitelor adrese URL, oferind informatii importante despre concurenta dvs. Unii dintre parametrii care sunt luati în considerare sunt: Probleme comune SEO | Optimizari ale vitezei | Server si securitate | Utilizabilitate mobila etc.

Rapoartele analizei SEO personalizate de marca. Impresionati-va clientii. Furnizati rapoarte profesionale SEO pentru clientii dvs. Rapoartele SEO generale, rapoartele SEO specifice si chiar rapoartele SEO cu etichete albe sunt usor generate pentru clientii dvs. într-un loc convenabil. TOTUL GRATUIT !

Fiecare pagina a site-ului dvs. are nevoie de o analiza seo detaliata pentru a fi optimizata la maxim. Datorita Analizei website gratuite oferite de ArtWeb puteti afla cum sa aveti grija de fiecare aspect fundamental, de la etichetele de la titlu la continut, pâna la viteza de încarcare a paginilor dvs. web. Urmati sfaturile si solutiile create special pentru dvs. si aduceti fiecare parametru la 100%.

Optimizare si analiza  Seo gratuita On Page – Cele mai bune metode si pentru cine?

Blogger: cautati cuvântul cheie perfect, scrieti continut optimizat si îmbunatatiti vizitele pe blogul dvs.

Freelance: creste vizibilitatea site-ului tau profesional si profita de noi oportunitati.

Consultant: Gestionati performantele SEO ale clientilor dvs. cu simplitate si eficienta.

Startup: cucereste prima pagina pe motoarele de cautare in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa verificati zi de zi daca sunteti acolo !

Agentie: Eliberati toata puterea ANALIZEI WEBSITE-ULUI ARTWEB si aduceti site-ul clientilor dvs. in vârful piramidei.

Corporate: instrumentul perfect pentru a îmbunatati site-ul dvs. corporatist sau comertul electronic.

Gratuit pe pagina NOASTRA DE ANALIZA WEBSITE . Gasiti greselile tehnice din SEO pentru URL-uri specifice.

Alte facilitati importante oferite de platforma noastra ARTWEB

Verificati titlurile, descrierile, etichetele H1-H6, dimensiunea paginii
Codurile de stare HTTP, dimensiunea paginii, prietenia URL-ului, afisarea în Google SERP, completarea corecta a meta-titlului, descrierea si etichetele h1 sunt unul dintre cei mai importanti factori, acestia trebuie verificati atunci când se evalueaza calitatea optimizarii interne.
Gasiti imagini cu o dimensiune mare, fara titlu sau atribute alt
Gasiti erorile din optimizarea tehnica a motorului de cautare a site-ului dvs.
TOTUL ESTE POSIBIL SI GRATUIT DOAR PE ANALIZA WEBSITE ARTWEB LA DOAR 2 CLICK-URI DISTANTA !

OFERIM PRIN ACEASTA PLATFORMA pentru analiza seo gratuita :

Navigare usoara
Navigati prin pagini, site-uri web si tipul de probleme usor datorita proiectarii intuitive

Ghid de rezolvare
Instructiuni detaliate bazate pe ghiduri Google Search Console

Monitorizare SEO unica
Monitorizati nu timpul de functionare al serverului, ci starea de indexare a celor mai importante pagini

Toate intr-o singura platforma ARTWEB !

Cum se utilizeaza corect platforma noastra de analiza seo site si analiza seo ?

Introduceti numele de domeniu sau adresa URL în linia activa si faceti clic pe „Verificati”. În câteva secunde, Platforma noastra verifica scorul paginii, notificari, avertismente, erori critice. Daca vedeti un parametru necunoscut în analiza SEO a site-ului, treceti mouse-ul peste o pictograma „i” si aflati ce inseamna prin descrierea pusa la dispozitie de echipa ArtWeb.

Ce înseamna scorul SEO al paginii în Platforma noastra de analiza seo gratuita ?

Scorul de pagina este rata noastra interna bazata pe o combinatie de evaluare a erorilor critice, avertismente, notificari si rezultate ale vitezei Google. Este o masura relativa. Asadar, folositi-l pentru evaluarea modificarilor pe care le faceti pe pagina în timpul urmatorului test SEO.

Cum sa lucrezi cu rezultatele scanarii site-ului web?

Folositi sfaturi scurte ale software-ului nostru de analiza SEO pentru remedierea erorilor si încercati sa faceti pagina dvs. ideala pentru indexarea de catre motoarele de cautare a acesteia.
Atentie, ca obtineti rezultate pentru o pagina exacta, nu pentru toate paginile site-ului. Deci, probabil, trebuie sa faceti o multime de schimbari pe întregul site pentru a creste scorul SEO general al site-ului.

Care este influenta erorilor SEO în clasamentul paginilor?

O tehnica corecta pentru optimizarea paginilor este unul dintre semnalele importante ale robotilor motoarelor de cautare cu privire la calitatea site-ului dvs. Prin optimizarea paginii pe baza recomandarilor analizatorului nostru de site, puteti beneficia de:

Mariti cantitatea de trafic organic completând corect titlul, descrierea, alte etichete si verificati redirectiile.
Îmbunatatirea pozitiilor de clasare seo a site-ului în motoarele de cautare prin cretterea vitezei site-ului si eliminarea linkurilor stricate.
Eliminati vulnerabilitatile principalului ale site-ului dvs. prin softul Analiza Website ArtWeb. Drept urmare, nu veti deveni victima a concurentei neloiale.

Respectarea regulilor softului pus la dispozitie pentru dvs.

Respectarea ghidului motorului de cautare este un factor important pentru succesul site-ului dvs. web. Softul ArtWeb analizeaza site-ul dvs. si va ofera sfaturi despre optimizarea site-ului dvs. pentru un succes pe termen lung în optimizarea motoarelor de cautare!

Limbi si optiuni de personalizare ale platformei ArtWeb Verificare Website

Rapoartele SEO pentru site-ul dvs. sunt disponibile si in limba engleza. Analiza site-ului fiind foarte usor facuta si daca site-ul dvs. este in limba engleza. Puterea acestui soft creat de catre ArtWeb, personalizat si eficient va permite la scara larga sa efectuati toate operatiunile posibile pentru a intra pe prima pagian cu ajutorul motoarelor de cautare.Personalizati rapoarte dupa dorinta dvs.

28 sept. 2019

GDPR ONLINE

Protectia datelor GDPR si elementele specifice

ArtWeb se ocupa si de alinierea la regulamentele GDPR ONLINE.

Prin protectia datelor GDPR ne-am propus sa va explicam ce trebuie sa faceti pentru a putea fi intrutotul in regula cu aceasta aliniere la regulamentele GDPR ONLINE.

Prin simpla accesare a unui site, se stocheaza datele utilizatorului prin formularul de contact sau cookies (ip, locatie, date utilizator, preferinte, etc..).
Prin acest pachet veti beneficia de implementarea pe site a modulelor necesare securizarii informatiilor.

Pentru a fi in conformitate cu actualele prevederi in domeniul protectiei datelor personale, termeni si conditii si politica cookies.

Site-ul dvs. corespunde cu aceste reglementari GDPR ONLINE?

Noi ne-am documentat , am facut testele necesare pentru a fi totul in regula si DA ! AM REUSIT !

Ce trebuie dvs. sa faceti ?

Completati formularul urmator si noi venim cu cea mai buna solutie pentru ca site-ul dvs sa fie in totalitate in regula.

GDPR cuprinde cele mai ambitioase si cuprinzatoare modificari ale regulilor de protectie a datelor cu caracter personal din intreaga lume din ultimii 20 de ani.

Normele GDPR se aplica tuturor operatorilor de date cu caracter personal din UE.

De ce trebuie sa ne aliniem noilor prevederi GDPR ONLINE?

Oamenii obtin un control suplimentar asupra datelor lor personale, este asigurata transparenta cu privire la utilizarea datelor.

Sunt impuse mijloace de control pentru protejarea acestora.

TOATE INSTITUTIILE PUBLICE SI COMPANIILE PRIVATE SUNT OBLIGATE SA-SI IMPLEMENTEZE PROCEDURI PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

ATAT IN MEDIUL ONLINE CAT SI IN CEL OFFLINE.

Incepand cu data de 25.05.2018, data la care Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale a intrat în vigoare DIRECT, fara nici o formalitate.

IMPORTANT
ArtWeb are solutia – TIMP ANALIZA 1 zi / IMPLEMENTAREA MODULELOR 2 zile . Pentru contracte mai mari timpul se va decala cu maxim 2 zile.

Despre Protectia datelor GDPR

Protectia datelor GDPR – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitate de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor GDPR personale.

Anul 2016  marchează un moment cheie în evoluția reglementărilor europene privind protecția datelor personale GDPR.

Prin adoptarea de către Parlamentul European și Consiliu, a Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.

Libera circulaţie a acestor date (Regulamentul General privind Protecția Datelor), de directă aplicabilitate în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Incepând cu data de 25 mai 2018, alături de adoptarea și a Directivei privind protecţia datelor prelucrate în scopul prevenirii, detectării, investigării şi punerii sub urmărire a infracţiunilor şi a altor activităţi judiciare.

Situatii si elemente esentiale pentru protectia datelor GDPR

Astfel, consolidarea capacităţii administrative a Autorităţii reprezintă o prioritate și necesită alocarea unor resurse materiale, financiare şi umane adecvate.

Exercitarea noilor noastre atribuţii specifice, pentru efectiva aplicare a standardelor Uniunii Europene conținute în noile reglementări adoptate.

Activitatea instituţiei noastre se va subsuma exigențelor respectării regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal în mediul public și privat.

In vederea atingerii dezideratului de asigurare a unei reale exercitări a dreptului la protecția datelor al tuturor persoanelor fizice.

În acest sens ne bazăm și apelăm la implicarea activă a fiecăruia dintre dumneavoastră atunci când vă veți confrunta cu diverse situații în activitatea curentă.

În perspectivă ne propunem edificarea unei adevărate culturi a protecției datelor personale GDPR în România.

Având convingerea că vom beneficia de sprijinul factorilor decizionali, al autorităților publice centrale și locale, al organizațiilor neguvernamentale și al mediului privat.

 

Ancuța Gianina OPRE

PREȘEDINTE ANSPDCP

SUS