ArtWeb a creat special pentru dvs. un program numit CRM CLIENTI, prin care puteti verifica contractele cu firma noastra cat si statusul comenzilor.

Dorim prin acest CRM sa ne adaptam cerintelor dvs. si sa va oferim servicii cat mai calitative din toate punctele de vedere.
Elementele esentiale colaborarii cu firma noastra, sunt regasite la sectiunea IMPORTANT PENTRU CLIENT (putin mai jos pe aceasta pagina).

LA CEREREA CLIENTULUI , CONTUL PENTRU CRM SE POATE CREEA DE CATRE SPECIALISTII ARTWEB IAR CLIENTUL VA TREBUI DOAR SA ACTIVEZE CONTUL DE PE EMAIL-UL PERSONAL.

PENTRU A PUTEA FOLOSI ACEST CRM CLIENTI , TREBUIE SA VA FACETI UN CONT GRATUIT IN INTERFATA PRINCIPALA A CRM-ULUI SAU LA LINK-UL URMATOR CREARE CONT.

DUPA CE ATI FACUT CONTUL , CRM-UL VA VERIFICA DACA SUNTETI CLIENT ARTWEB DUPA CARE VA ACCEPTA CEREREA DVS. SAU O VA RESPINGE.

Dupa ce ati parcurs toti pasii pentru logare ASIGURATI-VA ca ati folosit un EMAIL VALID pentru a putea sa ACTIVATI CONTUL.

LINK-UL PENTRU LOGARE CRM, IL GASITI PE TOATE PAGINILE SITE-ULUI ARTWEB, SUS IN COLTUL DIN DREAPTA.

IMPORTANT PENTRU CLIENTI

ArtWeb a creat o pagina speciala pentru a putea comunica foarte usor prin intermediul mailului personalizat oferit prim CRM clientilor.

Puteti verifica oricand STATUSUL comenzilor dvs. ,link-ul unde o sa va efectuam serviciile contractate cat si oferte ce vor veni pe parcursul colaborarii.

Prin acest CRM CLIENTI , extrem de usor pentru orice fel de client , va punem la dispozitie si o sectiune PROIECTE , unde puteti verifica deasemenea ce rezolvare am adus proiectului dvs.

ACEST CRM ESTE CREAT SPECIAL PENTRU A GARANTA CLIENTILOR O POSIBILITATE CONCRETA DE A TINE LEGATURA CU FIRMA ARTWEB.

Sectiunea TICHETE va ajuta extrem de mult. Prin crearea unui tichet , automat tehnicul pe care il asignati , va rezolva problema in maxim 2 ore de la trimiterea acestuia tichet.

Acest CRM CLIENTI va permite sa tineti legatura stransa cu departamentul care va efectua serviciile contractate.
Daca cumva aveti o idee noua , tehnicul nostru se va dedica intrucat ideea dvs. sa fie pusa in aplicare.

In acest CRM CLIENTI, dvs. ca si client o sa primiti prin notificari , toate statusurile serviciilor contractate, fara sa fie vreo problema de comunicare intre dvs. si tehnicul ce se va ocupa de serviciile dvs.

IMPORTANT – TEHNICII NOSTRI VOR PUNE PE ACEST CRM CLIENTI CATE O OFERTA PERSONALIZATA SI SERVICIILE AFERENTE ACESTEIA IN FIECARE LUNA.
DVS. AVETI POSIBILITATEA DE A VIZUALIZA OFERTA SI DE A INTRA IN LEGATURA CU DEPARTAMENTUL NOSTRU PENTRU A CONTRACTA SERVICIILE OFERITE.

DACA NU SUNTETI CLIENTUL NOSTRU DIN PACATE NU O SA PUTETI SA ACCESATI ACEST CRM.
STRUCTURA PROGRAMUL VERIFICA EMAILUL DE PE CARE S-A FACUT CONTUL CU EMAILUL FOLOSIT LA SEMNAREA CONTRACTULUI.

SIGURANTA DATELOR PRIVIND PROTECTIA ACESTORA , NU TREBUI SA FIE UN IMPEDIMENT , FOLOSIM PROGRAME DESTINATE PENTRU A PROTEJA ABSOLUT TOTI CLIENTII SI DATELE ACESTORA.
CRM-UL ESTE CREAT CU SCOPUL DE A IMBUNATATI SERVICIILE ARTWEB SI ACESTA ESTE CU CIRCUIT INCHIS.

PENTRU ORICE PROBLEMA INTAMPINATI NU EZITATI SA NE CONTACTATI PRIN EMAIL : OFFICE@ARTWEB.RO | INFO@ARTWEB.RO SAU LA TELEFON : 0752.119.666

PROGRAMUL DE LUCRU ESTE DE LA ORA 10:00 – 16:00 , PENTRU EMAILURILE TRIMISE CATRE NOI IN TIMPUL PROGRAMULUI , TIMPUL DE RASPUNS ESTE DE MAXIM 2 ORE.
IN AFARA PROGRAMULUI DE LUCRU ACEST TIMP DE RASPUNS POATE DURA PANA LA 20 DE ORE. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VA ASTEPTAM SA COLABORAM.

LA CEREREA CLIENTULUI , CONTUL PENTRU CRM CLIENTI SE POATE CREEA DE CATRE SPECIALISTII ARTWEB IAR CLIENTUL VA TREBUI DOAR SA ACTIVEZE CONTUL DE PE EMAIL-UL PERSONAL.

Acest CRM CLIENTI este personalizat in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit pentru toti clientii ArtWeb.

Website-uri | Magazine online | Seo | Seo organic | GDPR

PENTRU MAI MULTE DETALII

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1


Fara nici o problema ne puteti contacta prin formularul de contact iar in MAXIM 2 ore (in timpul programului de lucru) un specialist al departamentului selectat se va ocupa special de dumneavoastra!
(Pentru asistenta in afara programului de lucru - timpul de raspuns este de MAXIM 24 ore)

Cu ce putem sa va ajutam ?
Va rugam sa detaliati pentru a putea intelege cat mai bine situatia si de a veni in sprijinul dvs. cu solutii CONCRETE
La ce departament doriti sa apelati ?
Va rugam sa ne precizati departamentul dorit . Va multumim
Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prin alegerea facuta stim exact cu cine trebuie sa luati legatura !
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
 
ArtWeb. All right Reserved. Designed by ArtWeb
SUS