28 sept.

GDPR ONLINE

Protectia datelor GDPR si elementele specifice

ArtWeb se ocupa si de alinierea la regulamentele GDPR ONLINE.

Prin protectia datelor GDPR ne-am propus sa va explicam ce trebuie sa faceti pentru a putea fi intrutotul in regula cu aceasta aliniere la regulamentele GDPR ONLINE.

Prin simpla accesare a unui site, se stocheaza datele utilizatorului prin formularul de contact sau cookies (ip, locatie, date utilizator, preferinte, etc..).
Prin acest pachet veti beneficia de implementarea pe site a modulelor necesare securizarii informatiilor.

Pentru a fi in conformitate cu actualele prevederi in domeniul protectiei datelor personale, termeni si conditii si politica cookies.

Site-ul dvs. corespunde cu aceste reglementari GDPR ONLINE?

Noi ne-am documentat , am facut testele necesare pentru a fi totul in regula si DA ! AM REUSIT !

Ce trebuie dvs. sa faceti ?

Completati formularul urmator si noi venim cu cea mai buna solutie pentru ca site-ul dvs sa fie in totalitate in regula.

GDPR cuprinde cele mai ambitioase si cuprinzatoare modificari ale regulilor de protectie a datelor cu caracter personal din intreaga lume din ultimii 20 de ani.

Normele GDPR se aplica tuturor operatorilor de date cu caracter personal din UE.

De ce trebuie sa ne aliniem noilor prevederi GDPR ONLINE?

Oamenii obtin un control suplimentar asupra datelor lor personale, este asigurata transparenta cu privire la utilizarea datelor.

Sunt impuse mijloace de control pentru protejarea acestora.

TOATE INSTITUTIILE PUBLICE SI COMPANIILE PRIVATE SUNT OBLIGATE SA-SI IMPLEMENTEZE PROCEDURI PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

ATAT IN MEDIUL ONLINE CAT SI IN CEL OFFLINE.

Incepand cu data de 25.05.2018, data la care Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale a intrat în vigoare DIRECT, fara nici o formalitate.

IMPORTANT
ArtWeb are solutia – TIMP ANALIZA 1 zi / IMPLEMENTAREA MODULELOR 2 zile . Pentru contracte mai mari timpul se va decala cu maxim 2 zile.

Despre Protectia datelor GDPR

Protectia datelor GDPR – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitate de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor GDPR personale.

Anul 2016  marchează un moment cheie în evoluția reglementărilor europene privind protecția datelor personale GDPR.

Prin adoptarea de către Parlamentul European și Consiliu, a Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.

Libera circulaţie a acestor date (Regulamentul General privind Protecția Datelor), de directă aplicabilitate în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Incepând cu data de 25 mai 2018, alături de adoptarea și a Directivei privind protecţia datelor prelucrate în scopul prevenirii, detectării, investigării şi punerii sub urmărire a infracţiunilor şi a altor activităţi judiciare.

Situatii si elemente esentiale pentru protectia datelor GDPR

Astfel, consolidarea capacităţii administrative a Autorităţii reprezintă o prioritate și necesită alocarea unor resurse materiale, financiare şi umane adecvate.

Exercitarea noilor noastre atribuţii specifice, pentru efectiva aplicare a standardelor Uniunii Europene conținute în noile reglementări adoptate.

Activitatea instituţiei noastre se va subsuma exigențelor respectării regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal în mediul public și privat.

In vederea atingerii dezideratului de asigurare a unei reale exercitări a dreptului la protecția datelor al tuturor persoanelor fizice.

În acest sens ne bazăm și apelăm la implicarea activă a fiecăruia dintre dumneavoastră atunci când vă veți confrunta cu diverse situații în activitatea curentă.

În perspectivă ne propunem edificarea unei adevărate culturi a protecției datelor personale GDPR în România.

Având convingerea că vom beneficia de sprijinul factorilor decizionali, al autorităților publice centrale și locale, al organizațiilor neguvernamentale și al mediului privat.

 

Ancuța Gianina OPRE

PREȘEDINTE ANSPDCP

Leave a reply