Audit SEO si SEO Organic

Auditul SEO este procedura prin care sunt analizate caracteristicile unui website ce sunt importante pentru obtinerea unei mai bune pozitionari in motoarele de cautare si este prima procedura din lista de activitati specifice unor servicii „SEO ORGANIC” de care ArtWeb se va ocupa.

Monitorizarea SEO

Procesul de optimizare SEO aplicat de ArtWeb la nivelul unui site cuprinde mai multe etape, toate foarte importante pentru obtinerea unor rezultate pe termen lung.

Local SEO

Local SEO este ceea ce aveti nevoie daca aveti un business local (restaurant, salon de frumusete, sala de fitness, service auto, cabinet stomatologic, s.a.m.d); altfel spus, un business care are si o locatie fizica, nu doar virtuala.

Penalizare Google: analiza si recuperare

Aplicarea unei penalizari are doua consecinte majore asupra afacerii online: scaderea drastica a traficului organic si pierderea pozitiilor obtinute in prima pagina de rezultate Google.

ArtWeb va ofera servicii SEO pentru promovarea online, cu efecte directe in:

  • cresterea traficului calificat pe site;
  • cresterea vanzarilor pe ecommerce;
  • generarea de oportunitati de business (lead-uri) pe site-uri de prezentare;
  • expunere crescuta a brand-ului dvs. in piata.

Prin ArtWeb exista sanse reale ca bugetul de optimizare SEO sa se autofinanteze prin cresterea cifrei de afaceri, iar efortul financiar initial al clientului sa fie cat mai mic, recuperarea investitiei facandu-se rapid.

ArtWeb prevede activitati de optimizare on-page, off-page dar si de monitorizare si mentenanta a site-ului pentru a asigura o promovare de lunga durata.

Procesul de optimizare este impartit in 5 etape principale: consultanta, analiza, on-page, off-page si mentenanta.

Pachetul de servicii potrivit se poate personaliza dupa o analiza a proiectului dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare referitoare la serviciile ArtWeb intra in legatura cu echipa noastra de specialist SEO

Principala variabila care determina costul serviciilor Seo este puterea concurentilor tai

Atunci cand dvs cresteti, practic “impingeti” in jos cu o pozitie pe toti cei pe care ii depasiti. Cu cat cei pe care doriti sa ii dai mai jos sunt mai mari, cu atat costul serviciilor SEO ORGANIC va fi mai mare.

Exact ca in urmatorul experiment: cautati  in Google cuvantul cheie pe care doriti sa atragi trafic si vedeti sine apare pe prima pagina.

• Daca sunt site-uri ale unor firme foarte mari si cunoscute (emag.ro, olx.ro, altex.ro, etc…) atunci evident ca va trebui sa platiti mai mult pentru a-i depasi.

• Daca sunt companii mici si putin cunoscute atunci evident va costa mai putin sa ajungeti pe prima pagina.

Serviciile de Seo Organic – Artweb sunt destinate oricarui client ce doreste ca afacerea detinuta sa infloreasca pe partea ONLINE cat si pe cea OFFLINE.

Serviciile de Seo Organic si elementele unice prin care clientii nostri se dezvolta armonios sunt oferite in exclusivitate de Artweb iar GRATUIT !

Portalul Artweb – O lume creata GRATUIT pentru clientii nostri !

Serviciile noastre se efectueaza transparent iar clientul va sti exact ceea ce este important pentru el si afacerea lui.

Portalul ARTWEB, un portal unde, afacerea dvs. creste organic iar gasirea de catre potentialii clienti este mult mai usoara.

Pentru aceasta perioada de pandemie Artweb s-a gandit sa vina in ajutorul tuturor celor ce isi doresc servicii de seo organic prin plata esalonata in 12 rate egale.

Servicii Seo organic si Mentenanta

Prin acest serviciu, GARANTAM CALITATEA serviciilor oferite iar clientul nu este nevoit sa plateasca o suma mare de bani inainte.

Serviciile de Seo organic oferite de Artweb au la baza un calcul bine definit prin care clientul vede cele mai bune solutii pentru afacerea lui.

Noi punem la dispozitie toate uneltele necesare pentru clientii nostri prin serviciile de seo organic oferite. Punem la dispozitie clientilor nostri, alti potentiali clienti.

Noi, Artweb dorim ca orice client sa fie multumit iar serviciile sa fie pe masura asteptarilor acestora.

Serviciile de SEO Organic sunt cel mai greu de intretinut, totusi noi ne facem treaba iar expresiile dvs. vor fi tot timpul pe prima pagina.

Mentenanta pentru serviciile de Seo Organic

Artweb ofera gratuit la orice contract si MENTENANTA 12 luni.

Acest lucru este benefic pentru toti clientii ce aleg serviciile de seo organic, creare website, GDPR Online, creare campanii Adwords, creare magazine online etc.

In cele 12 luni de mentenanta Artweb si SIS-Studio se implica pentru fiecare client in parte si face verificari ale tuturor serviciilor contractate.

Cu noi, serviciile de Seo Organic cu siguranta vor ajuta orice client in parte. Afacerea clientilor va fi mult mai usor de gasit pentru potentialii cumparatori.

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1


Fara nici o problema ne puteti contacta prin formularul de contact iar in MAXIM 2 ore (in timpul programului de lucru) un specialist al departamentului selectat se va ocupa special de dumneavoastra!
(Pentru asistenta in afara programului de lucru - timpul de raspuns este de MAXIM 24 ore)

Cu ce putem sa va ajutam ?
Va rugam sa detaliati pentru a putea intelege cat mai bine situatia si de a veni in sprijinul dvs. cu solutii CONCRETE
La ce departament doriti sa apelati ?
Va rugam sa ne precizati departamentul dorit . Va multumim
Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prin alegerea facuta stim exact cu cine trebuie sa luati legatura !
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

CRITERII SERVICII SEO ORGANIC

Studiu cuvinte cheie | Realizarea planului si a structurii seo | Optimizarea destinatiei | + Optimizari all-site | peste 8 Articole pe luna | Trimiteri catre presa | Link-uri cu valoare mica | + Link-uri cu valoare medie | + Link-uri cu valoare mare. Toate acestea sunt servicii oferite de ArtWeb si ajuta la construirea unei firme de renume atat in mediul Online cat si in cel Offline.

IMPORTANT

PRETURILE SERVICIILOR „SEO ORGANIC” SE STABILESC DUPA NISTE CRITERII DE BAZA SI ANALIZE SPECIALIZATE DE CATRE TEHNICIENII ARTWEB.
PRETURILE SERVICIILOR „SEO ORGANIC” POT AVEA VALORI DIFERITE DE LA LUNA LA LUNA SI GARANTAREA POZITIONARII IN PRIMA PAGINA GOOGLE SE FACE DOAR PE BAZA UNUI CONTRCT.

EXPERTII NOSTRI SEO VA ASTEAPTA CU O ANALIZA A SITE-ULUI DVS. IAR IN MAXIM 4 ORE DE LA TRIMITEREA FORMULARULUI DE COMANDA (in timpul programului de lucru | In afara programului de lucru, timpul de raspuns ajunge la maxim 20 h) , O OFERTA PERSONALIZATA VA FI TRIMISA DE CATRE TEHNICIENII NOSTRI PENTRU SERVICIILE SEO ORGANIC CERUTE DE DVS.

SUS