Audit SEO si SEO Organic

Auditul SEO este procedura prin care sunt analizate caracteristicile unui website ce sunt importante pentru obtinerea unei mai bune pozitionari in motoarele de cautare si este prima procedura din lista de activitati specifice unor servicii „SEO ORGANIC” de care ArtWeb se va ocupa.

Monitorizarea SEO

Procesul de optimizare SEO aplicat de ArtWeb la nivelul unui site cuprinde mai multe etape, toate foarte importante pentru obtinerea unor rezultate pe termen lung.

Local SEO

Local SEO este ceea ce aveti nevoie daca aveti un business local (restaurant, salon de frumusete, sala de fitness, service auto, cabinet stomatologic, s.a.m.d); altfel spus, un business care are si o locatie fizica, nu doar virtuala.

Penalizare Google: analiza si recuperare

Aplicarea unei penalizari are doua consecinte majore asupra afacerii online: scaderea drastica a traficului organic si pierderea pozitiilor obtinute in prima pagina de rezultate Google.

ArtWeb va ofera servicii SEO pentru promovarea online, cu efecte directe in:

  • cresterea traficului calificat pe site;
  • cresterea vanzarilor pe ecommerce;
  • generarea de oportunitati de business (lead-uri) pe site-uri de prezentare;
  • expunere crescuta a brand-ului dvs. in piata.

Prin ArtWeb exista sanse reale ca bugetul de optimizare SEO sa se autofinanteze prin cresterea cifrei de afaceri, iar efortul financiar initial al clientului sa fie cat mai mic, recuperarea investitiei facandu-se rapid.

ArtWeb prevede activitati de optimizare on-page, off-page dar si de monitorizare si mentenanta a site-ului pentru a asigura o promovare de lunga durata.

Procesul de optimizare este impartit in 5 etape principale: consultanta, analiza, on-page, off-page si mentenanta.

Pachetul de servicii potrivit se poate personaliza dupa o analiza a proiectului dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare referitoare la serviciile ArtWeb intra in legatura cu echipa noastra de specialist SEO

Principala variabila care determina costul serviciilor Seo este puterea concurentilor tai

Atunci cand dvs cresteti, practic “impingeti” in jos cu o pozitie pe toti cei pe care ii depasiti. Cu cat cei pe care doriti sa ii dai mai jos sunt mai mari, cu atat costul serviciilor SEO ORGANIC va fi mai mare.

Exact ca in urmatorul experiment: cautati  in Google cuvantul cheie pe care doriti sa atragi trafic si vedeti sine apare pe prima pagina.

• Daca sunt site-uri ale unor firme foarte mari si cunoscute (emag.ro, olx.ro, altex.ro, etc…) atunci evident ca va trebui sa platiti mai mult pentru a-i depasi.

• Daca sunt companii mici si putin cunoscute atunci evident va costa mai putin sa ajungeti pe prima pagina.

IMPORTANT

PRETURILE SERVICIILOR „SEO ORGANIC” SE STABILESC DUPA NISTE CRITERII DE BAZA SI ANALIZE SPECIALIZATE DE CATRE TEHNICIENII ARTWEB.
PRETURILE SERVICIILOR „SEO ORGANIC” POT AVEA VALORI DIFERITE DE LA LUNA LA LUNA SI GARANTAREA POZITIONARII IN PRIMA PAGINA GOOGLE SE FACE DOAR PE BAZA UNUI CONTRCT.

EXPERTII NOSTRI SEO VA ASTEAPTA CU O ANALIZA A SITE-ULUI DVS. IAR IN MAXIM 4 ORE DE LA TRIMITEREA FORMULARULUI DE COMANDA (in timpul programului de lucru | In afara programului de lucru, timpul de raspuns ajunge la maxim 20 h) , O OFERTA PERSONALIZATA VA FI TRIMISA DE CATRE TEHNICIENII NOSTRI PENTRU SERVICIILE SEO ORGANIC CERUTE DE DVS.

 

[[[["field6","contains","Other"]],[["show_fields","field8"]],"and"]]
1 Step 1


Fara nici o problema ne puteti contacta prin formularul de contact iar in MAXIM 2 ore (in timpul programului de lucru) un specialist al departamentului selectat se va ocupa special de dumneavoastra!
(Pentru asistenta in afara programului de lucru - timpul de raspuns este de MAXIM 24 ore)

Cu ce putem sa va ajutam ?
Va rugam sa detaliati pentru a putea intelege cat mai bine situatia si de a veni in sprijinul dvs. cu solutii CONCRETE
La ce departament doriti sa apelati ?
Va rugam sa ne precizati departamentul dorit . Va multumim
Pentru ce servicii doriti sa luati legatura cu noi?
Prin alegerea facuta stim exact cu cine trebuie sa luati legatura !
Prevederi legale GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

CRITERII SERVICII SEO ORGANIC

Studiu cuvinte cheie | Realizarea planului si a structurii seo | Optimizarea destinatiei | + Optimizari all-site | peste 8 Articole pe luna | Trimiteri catre presa | Link-uri cu valoare mica | + Link-uri cu valoare medie | + Link-uri cu valoare mare. Toate acestea sunt servicii oferite de ArtWeb si ajuta la construirea unei firme de renume atat in mediul Online cat si in cel Offline.
 
ArtWeb. All right Reserved. Designed by ArtWeb
SUS